За комплекса

Вече мечтаете за плаж,море и слънчеви лъчи? Не се бавете повече ,а потегляйте към “Интерпарк”  Кранево, където на самия морски бряг ви очаква незабравимо преживяване!

“Интерпарк“ Кранево ви предлага всичко необходимо за пълноценна и максимално приятна почивка на брега на българското черноморие. Комбинацията на естествена зеленина, прекрасен морски бряг, спокойствието на природата и комфорта на почивната база, които ви предлагаме са нещо все по-рядко срещано и затова ние ги събрахме на едно място специално за Вас.

В бар-ресторанта на „Интерпарк“ ще имате възможността да се насладите, както на прекрасни морски деликатеси и традиционна кухня от всички региони на България, така и да се освежите с подходящо питие през летните горещини или да се отпуснете край басейна с екзотичен коктейл, приготвен специално за Вас. И разбира се, всичко това на най-атрактивни цени!

Ресторантът разполага с 80 места сред иглолистни дървета и много зеленина, която носи прохлада след горещите дни на прекрасния плаж.

Всеки гост ще бъде посрещнат с плодове, минерална вода и пожелания за приятно прекарване от любезния персонал на комплекса!

РЕЙТИНГ В Booking.com 8.8